Υπηρεσίες

Τμήμα πωλήσεων νέων & μεταχειρισμένων αυτοκίνητων

Με την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου ξεκινάει μια μακροχρόνια σχέση. Η Suzuki χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα και αξιόπιστα υλικά, καθώς και τεχνολογίες αιχμής, ώστε τα οχήματα που παράγει να συνδυάζουν την αξιοπιστία με την κορυφαία ασφάλεια. Τα αυτοκίνητά μας έχουν υποβληθεί σε εκτεταμένους ελέγχους ως προς την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις επιδόσεις τους.

Τμήμα Services

Τα ανταλλακτικά Suzuki έχουν τη βέλτιστη σχεδίαση και ειδικά προσαρμοσμένες προδιαγραφές για κάθε μοντέλο. Κάθε ανταλλακτικό έχει περάσει τα αυστηρά πρότυπα δοκιμών της Suzuki ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση, η υψηλή ποιότητα, η ανθεκτικότητα, η διάρκεια ζωής, η ασφάλεια και η άνεση.

Τμήμα ανταλλακτικών

Είμαστε προσανατολισμένοι στην παροχή μιας πραγματικά εξαιρετικής και διαφανής σχέσης ποιότητας/τιμής προς τους πελάτες μας.  Έτσι, δημιουργήσαμε μοναδικά Πακέτα συντήρησης. Τα συγκεκριμένα πακέτα περιλαμβάνουν γνήσια ανταλλακτικά SUZUKI για την συντήρηση των αυτοκινήτων, με σημαντικά χαμηλότερο κόστος.

Φανοποιείο

Με εμπειρία, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα δίνουμε λύσεις στην επισκευή και βαφή του αυτοκινήτου σας και όχι μόνο. Σε περίπτωση ατυχήματος, συνεργαζόμαστε με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες και αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία μέχρι να πάρετε επισκευασμένο το αυτοκίνητό σας.

Συνεργείο

Η εταιρεία Σουλάνης Θεοφάνης και ΣΙΑ Ο.Ε. είναι επίσημη επισκευαστές Suzuki από το 1984, προσφέροντας υπηρεσίες με εμπειρία και τεχνογνωσία.                                                           
->  Άμεση εξυπηρέτηση
->  Ποιότητα & εγγύηση εργασιών
με στόχο μας την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.